תכנית התנהגות ארגונית

תואר ראשון דו חוגי בשירותי אנוש ובסוציולוגיה עם התמחות בהנהגות ארגונית

תוכנית לימודים מיוחדת וחדשנית – "התנהגות אירגונית". התכנית מציעה מבט אינטרדיספלינרי המשלב ידע תאורטי וניסיון יישומי בתחומי הסוציולוגיה הארגונית, שירותי אנוש ומשאבי אנוש. הלימודים יציעו מבט מעמיק על מבנים ותהליכים ארגוניים ויחסי הגומלין בין הארגון ובין המשתתפים בו, בין הארגון והסביבה ובהשפעותיהם על כושרם של ארגונים להתקיים ולהצליח בתנאים שונים. הלימודים ישלבו סדנאות מעשיות וקורסים ייעודיים. התוכנית תאפשר לסטודנטים ולסטודנטיות להשתלב בשוק העבודה כמתמחים במחלקות למשאבי אנוש, ומחלקות להדרכה ופיתוח ארגוני*.

תנאי הקבלה:

תנאי הקבלה הכלל אוניברסיטאיים.

תנאי הקבלה החוגיים של שני החוגים המשתתפים – שירותי אנוש וסוציולוגיה.

תנאי הקבלה של החוג הסוציולוגיה הן כדלקמן:

• קבלה עם פסיכומטרי: משוקלל 1:3 540 לפחות.
  • קבלה ללא פסיכומטרי: ממוצע בגרות 90 לפחות, עם אנגלית 4 יחידות לימוד בציון 85 או 5 יחידות לימוד בציון 60.
  • רמת אנגלית (אמי"ר/אמירם) בסיסי לפחות.
  • למי ששפת ההוראה בבית ספר לא הייתה עברית, ושלא נבחנו בבחינת פסיכומטרי בעברית, חייבים תנאי יע"ל בציון 110 לפחות.